Minivippi

Minivipiksi kutsutaan alle 100 euron vippiä. 50 euroa on tavallisin minivippi. Muutamat luottoyhtiöt myöntävät myös 20, 40 ja 75 euron lainoja. Näistä enemmän muualla blogissa. Minivipin ottaja on, vastoin kuten yleensä luullaan, vastuullinen lainanottaja. Tietenkin ihmisten välillä on eroja. Yleensä on niin, että minivipin ottaja ei lainaa ylimääräistä vaan vain senverran kuin tarvitsee. Ja miettii takaisinmaksua jo lainaa ottaessa. Tähän pieni "mainos". Luultavasti halvimman minivipin saat Ferratumilta (ferratum.fi). Siellä 50 euron pikalainan KAIKKI kulut ovat 7 euroa. Ei mitään tekstarikuluja tai laskutuslisiä päälle. Jos löydät halvemman, niin laita kommentti tähän blogiin.

Kommentti, 16:07

Ainaki semmoisesta paikasta kun "everyday" (www.everyday.fi) voi nostaa lainaa minkä määrän tahansa. Pienin tais olla 20e. Summa voi olla mikä vaan. Vaikka 69 euroa, eikä kysellä mihin rahat käytät. :}

Vivus

Sieltä vivus.fi paikasta voi hakea millaista lainaa vaan 1-400 euroa. Vaikka siis 15 euroo jos se just on sopiva määrä. Tasaeroin tietysti senttejä sieltä ei saa.
Nyt siellä on menossa joku tarjous, että ensimmäisen lainan saa ilmaiseksi. Halvemmalla ei varmaan mistään. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti